Plantering

Vi hjälper er naturligtvis med planteringen om ni så önskar. Vi har stor erfarenhet av all slags plantering, inklusive plantering av lövträd. Vi planterar årligen ca 200- 300 tusen plantor både här i Sverige, men även i vårt grannland Norge. Den stora mängden samt kunskapen om lövträd och var de passar att plantera borgar för hög kvalité på utförd plantering. Det viktigaste vid planteringen är inte bara att finna en bra planteringspunkt utan det är minst lika viktigt att plantan aldrig torkar ut eller står för varmt innan planteringen.

Vi är återförsäljare av Norrplants plantor här i Värmland. Är ni intresserade av bra plantor till ett mycket fördelaktigt pris och väljer att utföra planteringen själva går det bra att köpa plantorna direkt av oss. 

Med FORIMP AB får ni erfarna plantörer som kan ”läsa” och analysera ditt planteringsobjekt för bästa möjliga resultat. Vid planteringen läggs grunden för den fortsatta värdeutvecklingen av ditt skogsinnehav. Nu bestämmer du över värdetillväxten, inte naturen - som ofta är allt för nyckfull när det gäller föryngringen.

Kontaktuppgifter

Kontoret är bemannat måndagar och tisdagar 8:00-16:30. Övriga tider efter överenskommelse.